Omkostninger

Vi tilstræber en meget høj service, så vores kunder får den hjælp gennem hele forløbet, som de har brug for. Og det endda uden meromkostninger. Vi får et fast honorer og inden for de normale ydelser, er alt dermed betalt.

Når vi fakturerer kunden, er det ikke muligt at få eksterne ydelser såsom gravsten, blomster og mindesamvær ind over vores regning. Vi hjælper naturligvis med alle bestillinger, men fakturaen sendes uden om os direkte til kunden.

Det er for os gennemsigtighed, da det bliver tydeliggjort hvad der bestilles, hvor det bestilles og hvad en vare koster.

Ønskes det, sender vi gerne et skriftligt tilbud. Vi tilbyder også gerne at fastsætte prisen ved den personlige samtale.

I vil altid modtage en udspecificeret faktura fra os.

Grundpris for bisættelse:
fra kr. 11.139,- plus kørsel og kremering (fra 2.500.-)

Grundpris for begravelse:
fra kr. 11.540,- plus kørsel

Kremeringskiste, hvid – fra 5595,-

Vores kister er kvalitetskister fra Bækmarksbro kistefabrik. Se bm-kistefabrik.dk. De er alle pænt foret i hvid og der følger en hovedpude med. Kisterne kan fås med kors, rosenblade eller guirlander mod merpris. Alle kister kan leveres lakeret i en ønsket farve for en merpris på 2000 kr.

Begravelseskiste, hvid – fra 6595,-

Vores kister er kvalitetskister fra Bækmarksbro kistefabrik. Se bm-kistefabrik.dk. De er alle pænt foret i hvid og der følger en hovedpude med. Kisterne kan fås med kors, rosenblade eller guirlander mod merpris. Alle kister kan leveres lakeret i en ønsket farve for en merpris på 2000 kr.

Kurvekiste – Spørg efter pris

Kurvekisten er håndlavet i et bæredygtigt materiale. Kurvekisten er ikke i vores varesortiment, men kan skaffes på kort tid. Mange oplever kurvekisten som en smuk og personlig kiste.

Kisten er trods materialet godkendt til at kunne bære minimum 150 kg.

Specialkiste – Spørg for muligheder og pris

Vores kister fra Bækmarksbro leveres også med ekstra bredde og ekstra længde. Tillægspris fra 1.000 kr.

Alle kister kan leveres lakeret i en ønsket farve for en merpris på 2000 kr.

Har man ønsker om andre specialkister, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Urne – fra 599,-

Vores urner er alle boinedbrydelige. De findes i forskellige materialer og farver.

De lever alle op til lovkrav om, at urnen skal være opløst i jorden inden fredningsperioden, som er henholdsvis 10 eller 15 år.

Honorar 3995,-

Honoraret dækker, at vi står bag jer, med vores erfaring og støtte, under hele forløbet. Det dækker samtale i hjemmet eller hos os i butikken. Alt papirarbejde, herunder indberetning af dødsfaldet, korrespondance med præst, kirke og øvrige.

Hjælp til bestilling af blomster, gravsten, mindesamvær samt udarbejdelse af dødsannonce, m.m. Der ud over ansøgning om begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark samt kontrol af medlemskab af Sygesikring Danmark og ansøgning om beløb der fra. Al øvrig hjælp i forbindelse med dødsfaldet.

Levering af kiste samt ilægning 950,-

Dækker at vi er lagerførende af de udbudte kister. Endvidere håndtering af afdøde.

Påklædning og istandgørelse 995,-

Vi påtager os gerne at påklæde og istandgøre afdøde. Det kan for nogen have stor betydning, at afdøde ligger i noget særligt tøj.

Sengelinned 249,-

Vi tilbyder at levere et rigtig pænt sengelinned i hvidt bomuld.

Ønsker man at benytte eget sengetøj og dermed gøre det mere personligt, er det naturligvis en mulighed.

Rustvognskørsel 0-10 km 995,-

Kilometersatsen på kr. 24 pr. km. betales kun for de kilometer, afdøde er i rustvognen.

Kremeringskiste, hvid – fra 5595,-

Vores kister er kvalitetskister fra Bækmarksbro kistefabrik. Se bm-kistefabrik.dk. De er alle pænt foret i hvid og der følger en hovedpude med. Kisterne kan fås med kors, rosenblade eller guirlander mod merpris. Alle kister kan leveres lakeret i en ønsket farve for en merpris på 2000 kr.

Kremering – fra 2500,-

Vi benyttet som oftest krematorierne i Kolding, Esbjerg og Silkeborg. Da der er prisforskel på kremeringen, vælger vi altid det krematorie der for pårørende giver den laveste pris, heri også beregnet pris på kørsel.

Transport af urne 480,-

Man kan vælge selv at hente urnen i krematoriet. Ønsker man det, modtager anmelder en mail fra krematoriet, når urnen er klar. Ved selvhentning faktureres anmelder fra krematoriet, minimum 175 kr. som dækker deres ekspeditionsgebyr.

Vælger man omvendt at lade os afhente urnen, leverer vi urnen og giver anmelder besked herom. Krematoriets ekspeditionsgebyr indgår i vores pris for afhentningen.

Fremvisning

Ved fremvisningstid på over 2 timer, koster det 350 kr. pr. påbegyndt time.

Blomsterkørsel 800,-

Hvis kirkegården ikke ligger ved kirken og pårørende ønsker blomsterne flyttet til kirkegården, kan vi tilbyde at flytte blomsterne.

Ceremonileder

I forbindelse med en borgerlig begravelse, hvor ingen præst medvirker, kan vi tilbyde at lede højtideligheden ud fra de ønsker I må have.

Sidste Vilje samtale – 0 kr.

Har man et ønske om at få “sin sidste vilje” udarbejdet, er vi gerne behjælpelige med det. Vi kommer gerne til jer, eller I er velkommen her i butikken. Dette er fra os en gratis service.

Ekstra bedemand 500,- / time

I tilfælde af behov for ekstra hænder til at flytte afdøde og pårørende ikke er i stand til at hjælpe, har vi eksterne medarbejdere vi kan trække på.

Aften- og weekend tillæg – 0 kr.

Man er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager telefonen alle døgnets timer året rundt og prisen for vores ydelser er den samme.

Leje af ceremonilokale

Vi er gerne behjælpelige med at finde egnede lokaler til eksempelvis en borgerlig højtidelighed.

Programhæfte, 4 sidet – 20,- / stk

Hvis man ønsker programhæfter til højtideligheden, er vi gerne behjælpelige med at fremstille dem.

Bestilling af gravsten – 0 kr.

Vi hjælper gerne med bestilling af gravsten eller tilføjelse til en eksisterende, men de pårørende bestemmer helt og holdent, hvilken stenhugger der skal udføre arbejdet. Regningen fra stenhuggeren sindes direkte til de pårørende.

Bestilling af mindesamvær – 0 kr.

Vi hjælper gerne med bestilling af mindesamvær. Regningen fra mindesamværet sindes direkte til de pårørende.

Bestilling af blomster – 0 kr.

Vi hjælper gerne med blomsterbestilling, men de pårørende bestemmer helt og holdent, hvor blomsterne skal bestilles fra. Regningen fra blomsterhandleren sindes direkte til de pårørende.

Mindeside

Hvis I beder os om at udarbejde en dødsannonce, tilbyder vi gratis at oprette en mindeside for afdøde. På mindesiden kan man skrive kondolencer, indsætte et billede af afdøde og tænde et lys.

Mindesiden kan tilgås ved at google afdødes navn, eller via vores hjemmeside og kan derfra deles via de sociale medier, bl.a. Facebook.

Dødsannonce – fra 499,-

Vi tilbyder altid at hjælpe med at lave en dødsannonce. Den kan publiceres i forskellige aviser, eller indrykkes på mindeside for 499 kr. og herfra deles til diverse sociale medier.

Udsyngning

Udsyngning er en gammel skik, hvor der tages afsked med afdøde fra det sted afdøde ligger. Skikken er, at der synges, men har man ikke tradition for det i familien, kan det til tider virke forkert. Vi bakker altid op om, at pårørende kan tage den afsked, de føler virker rigtig.

Det kan være bare at være til stede, når afdøde lægges i kiste. Det kan være stilletid, eks et minut, det kan være at spille noget musik, der har haft betydning for afdøde eller de nærmeste. Uanset hvordan pårørende ønsker udsyngningen, vil vi hjælpe til, at det bliver et fint og smukt øjeblik.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os