Din lokale
bedemand i Billund

Du kan også nemt bestille
online og spare 1.000 kr.

Din lokale bedemand i Billund

Du kan bestille online og spare 1000 kr.

Det har stor betydning for mange mennesker, at de ved, at familien og den nære omgangskreds sørger for en personlig begravelse, når døden en dag indtræffer. Har den afdøde boet i eller nær ved Billund i flere år, eller er det her den afdøde er født og vokset op, vil byen have en særlig betydning.

Der er mange fordele ved at lade en professionel og erfaren bedemand stå for begravelsen:

  • Du og de nære pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet
  • Bedemanden sørger for at koordinere ceremonien med præst og kirke samt graver.
  • Kørslen planlægges
  • Der sørges for udarbejdelse af dødsannonce hvis det ønskes.

Desuden vil bedemanden udfylde alle de nødvenlige papirer, som en begravelse omfatter. Du får en personlig hjælp, som du kan rådføre dig med hele vejen igennem processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

For os er gennemsigtighed et vigtigt nøgleord gennem hele processen. Det betyder, at diverse ydelser som fx blomster, gravsten o. lign. ikke går ind over vores regning. Disse ydelser bliver I faktureret fra forhandleren, som fx stenhuggeren eller blomsterhandleren. Derved er det tydeligt hvad I bestiller og hvad I betaler for.

Jørgen Heick som er den ene halvdel af Bedemand Heick og Larsen i Billund, er fra Billund. Han har boet i Bl.a. Kolding de sidste mange år, men han flyttede i 2018 tilbage til byen for at bosætte sig på fødehjemmet på Østerbyvej. Jørgen Heick kender flere måske fra musikkens verden, men fra 2018 har han været bedemand i Bedemand Heick og Larsen. Jørgen er derfor kendt med Billund- og Grene kirker samt de ansatte ved de 2 kirker. Han kan derfor yde en særlig service til pårørende i området. 

Bedemand Heick og Larsen i Billund

Når du får brug for en bedemand til begravelse eller bisættelse kan du trygt vælge bedemand Heick og Larsen i Billund til at hjælpe dig.
Når en af dine kære er gået bort, er der brug for professionel hjælp til at bistå de mange praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Vi tilbyder en samtale hvor vi kan aftale de nærmere detaljer omkring afskeden. Det være sig hvad der skal arrangeres til højtideligheden, udvælgelse af gravsted, valg af kiste og urne, og evt. transport af kisten til krematoriet.

Som lokal bedemand i Billund har vi både erfaring og ekspertise til at hjælpe dig og din familie godt igennem hele processen.

Det er langt fra kun de praktiske aspekter, vi som bedemænd forholder os til. Du vil opleve en professionel tilgang til din situation med vægt på omsorg, så du er i trygge hænder hos Bedemand Heick og Larsen i Billund.

Prismæssigt ligger vi i den lave ende- og du vil erfare at prisen ikke ændrer sig betydelig i processen. De fleste ting er inkluderet i den endelige pris. Dertil kommer at serviceniveauet er meget højt. Vi er kendt for at yde en meget høj service.

Bisættelse i Billund – tag afsked med værdighed og respekt

Når en nær ven eller et nærtstående familiemedlem er gået bort, skal de pårørende tage stilling til om det skal være ener en begravelse eller en bisættelse.

De 2 afskedsformer er lige mindeværdige, respektfulde og højtidelige, og det er derfor en personlig vurdering, hvordan der tages afsked.

Den største forskel mellem de 2 afskedsmuligheder handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Begravelsen er den ældste afskedsform, hvor kisten bæres ud til det valgte gravsted på kirkegården. Kisten bæres af de nærmeste familiemedlemmer og pårørende, og præsten følger efter.

Ved bisættelse tages der afsted med kisten, når den bæres ud fra kirken. Her venter en rustvogn, som kører kisten til brænding i et krematorium.

En bedemand i Billund er behjælpelig i begge situationer. Vedkommende kan rådgive, vejlede og hjælpe med til at planlægge bisættelsen, så den passer til mennesket, der tages afsked med.

Efter kremering af kisten, bliver asken samlet i den urne, som der er valgt på forhånd. Urnen kan vi som bedemænd køre retur fra Krematoriet og til kapellet ved kirken, hvor urnenedsættelsen vil finde sted. Du kan også selv vælge at transportere urnen, hvilket for nogen kan have betydning.

Flere og flere vælger i dag bisættelse som afskedsform. Der er selvfølgelig mulighed for at sætte sit personlige præg på mindehøjtideligheden, hvilket vi gerne assisterer med.

Efter aftale med bedemanden kan der aftales andre former end den traditionelle kirkelige mindeceremoni.  Bisættelsesceremonien kan planlægges at finde sted i privathjemmet, i sommerhuset, i skoven eller ved stranden. Vi hjælper gerne med at arrangere en mindehøjtidelighed der hvor livet er blevet levet. En afslutning med askespredning over havet er også en mulighed.

Uanset hvad de personlige ønsker er, vil en bisættelse i Billund altid afvikles i respekt for mennesket, der er gået bort.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail kontakt@bedemandheickoglarsen.dk, hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7