Bedemand Egtved

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Prismæssigt ligger vi i den lave ende- og du vil erfare at prisen ikke ændrer sig betydelig i processen. De fleste ting er inkluderet i den endelige pris. Dertil kommer at serviceniveauet er meget højt. Vi er kendt for at yde en meget høj service.

Det har stor betydning for mange mennesker, at de ved, at familien og den nære omgangskreds sørger for en personlig begravelse, når døden indtræffer. Har den afdøde boet i eller nær ved Egtved i flere år, vil byen have en særlig betydning.

Bedemand Egtved fordele

Der er mange fordele ved at lade en professionel og erfaren bedemand stå for begravelsen:

  • Du og de nære pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet
  • Bedemanden sørger for at koordinere ceremonien med præst og kirke samt graver.
  • Kørslen planlægges
  • Der sørges for udarbejdelse af dødsannonce hvis det ønskes.

For os er gennemsigtighed et vigtigt nøgleord gennem hele processen. Det betyder, at diverse ydelser som fx blomster, gravsten o. lign. ikke går ind over vores regning. Disse ydelser bliver I faktureret fra forhandleren, som fx stenhuggeren eller blomsterhandleren. Derved er det tydeligt hvad I bestiller og hvad I betaler for.

Jørgen Heick og Jørn Larsen som ejer bedemand Heick og Larsen, er begge kendt i Egtved området, og kan derfor yde en ekstra god service til borgere i Egtved og omegn. De har en tæt kontakt med bl.a. Egtved kirke og de ansatte ved kirken.

Bedemand Heick og Larsen i Egtved

Når du får brug for en bedemand, så kontakt Bedemand Heick og Larsen i Egtved. Du kan trygt vælge netop denne bedemandsforretning til at hjælpe dig, da du her får den rette hjælp og det endda til en meget fornuftig pris.
Hvilken bedemand skal du kontakte?
Der er mange bedemænd at vælge imellem, men hos bedemand Heick og Larsen i Egtved, er du sikker på at få den helt rigtige hjælp når behovet opstår. Det får du, hvad enten det drejer som en begravelse eller en bisættelse. Vi tilbyder dig en personlig samtale hvor de mange dokumenter bliver gennemgået. Derved er du garanteret, at du får papirerne rigtigt udfyldt samt at jeres oplysninger kommer sikkert gennem systemet.  Det være sig kontakt til kirke, graver, Udbetaling Danmark, Sygesikringen Danmark, skifteret m.f., samt bestillingen af eksterne ydelser, såsom gravsten, annoncer, mindesamvær, blomster mm..
Desuden får du vejledning til at tage beslutninger til de mange praktiske gøremål som du skal tage dig af i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Vi er din lokale bedemand i Egtved og har både erfaring og ekspertise til at hjælpe dig og din familie godt igennem hele processen.

Det er langt fra kun de praktiske aspekter, vi som bedemænd forholder os til. Du vil opleve en professionel tilgang til din situation med vægt på omsorg, så du er i trygge hænder hos Bedemand Heick og Larsen i Egtved.

Tag afsked med værdighed og respekt- Begravelse og bisættelse i Egtved.

Bedemand Heick og Larsen i Egtved: Skal jeg vælge en begravelse eller en bisættelse?

De 2 afskedsformer er lige mindeværdige, respektfulde og højtidelige, og det er derfor en personlig vurdering, hvordan der tages afsked.

Den største forskel mellem de 2 afskedsmuligheder handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Begravelsen er den ældste afskedsform, hvor kisten bæres ud til det valgte gravsted på kirkegården. Kisten bæres af de nærmeste familiemedlemmer og pårørende, og præsten følger efter.

Ved bisættelse tages der afsted med kisten, når den bæres ud fra kirken. Her venter en rustvogn, som kører kisten til brænding i et krematorium.

Bedemand Heick og Larsen i Egtved er behjælpelig i begge situationer. Vi kan rådgive, vejlede og hjælpe med at planlægge bisættelsen, så den passer til mennesket, der tages afsked med.

Efter kremering af kisten, bliver asken samlet i den urne, som der er valgt på forhånd. Urnen kan vi som bedemænd køre retur fra Krematoriet og til kapellet ved kirken, hvor urnenedsættelsen vil finde sted. Du kan også selv vælge at transportere urnen, hvilket for nogen kan have betydning.

Flere og flere vælger i dag bisættelse som afskedsform. Der er selvfølgelig mulighed for at sætte sit personlige præg på mindehøjtideligheden, hvilket vi gerne assisterer med.

Efter aftale med bedemanden kan der aftales andre former end den traditionelle kirkelige mindeceremoni.  Bisættelsesceremonien kan planlægges at finde sted i privathjemmet, i sommerhuset, i skoven eller ved stranden. Vi hjælper gerne med at arrangere en mindehøjtidelighed der hvor livet er blevet levet. En afslutning med askespredning over havet er også en mulighed.

Hvis man ønsker at få indflydelse på sin egen afsked, er det en ide at udfylde ” min sidste vilje”.

”Min sidste vilje” udleveres gratis i vores forretninger, og det er desuden gratis at få hjælp til at udfylde den. Ønskes det, kommer vi gerne hjem til dig- og det er også gratis.

Uanset hvad de personlige ønsker er, vil en bisættelse i Egtved altid afvikles i respekt for mennesket, der er gået bort.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål om 

Har I nogen spørgsmål til vores bedemand i Egtved? I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail kontakt@bedemandheickoglarsen.dk, hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7