Om Bedemand Heick & Larsen

Du kan bestille bedemand
online og spare 1000 kr.

Jørgen Heick & Jørn Larsen

– overtog den 1. juli 2019 Søgaards Bedemandsforretning, hvor vi begge var ansat. Vi ønsker at videreføre forretningen på langt de fleste områder, hvor ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed er de bærende elementer.

Vi tilstræber en meget høj service, så vores kunder får den hjælp gennem hele forløbet, som de har brug for. Og det endda uden meromkostninger. Vi får et fast honorar og inden for de normale ydelser, er alt dermed betalt.

Når vi fakturerer kunden, er det ikke muligt at få eksterne ydelser såsom gravsten, blomster og mindesamvær ind over vores regning. Vi hjælper naturligvis med alle bestillinger, men fakturaen sendes uden om os direkte til kunden.

Det er for os gennemsigtighed, da det bliver tydeliggjort hvad der bestilles, hvor det bestilles samt hvad en vare koster.

Bedemand Jørn Larsen - Bedemand Heick & Larsen

JØRN LARSEN

Jeg er født i 1960 og bor med min hustru i Kibæk. Sammen har vi 2 voksne børn.

Jeg har i min tid på arbejdsmarkedet arbejdet med flere forskellige ting, men næsten altid noget med tæt menneskelig kontakt.

Da jeg aftjente min værnepligt, foregik det ved civilforsvaret. Jeg blev der uddannet befalingsmand og dermed underviser.

Derfra søgte jeg ind til Falck. Jeg havde 18 gode år med alt hvad en stilling der indebærer. De sidste år endte jeg igen med at undervise. Denne gang i ambulancetjeneste.

Fra Falck gik turen til institutionsverdenen. Jeg arbejdede i godt 10 år med unge kriminelle og adfærdsvanskelige. Et job der kræver megen indsigt og troværdighed.

I 2015 fik jeg tilbud om at blive ansat som bedemand hos Søgaards Bedemandsforretning i Grindsted. Jeg føler mig godt tilpas i faget og er glad for, at jeg nu sammen med min kollega Jørgen, pr 1. juli 2019 har overtaget forretningen og bliver selvstændig i Bedemand Heick & Larsen.

Bedemand Jørgen Heick - Bedemand Heick & Larsen

JØRGEN HEICK

Jeg er født i 1968 og bor i Billund, hvor jeg er født og opvokset.

Jeg er uddannet lærer og har i en del år undervist unge med særlige behov. Via dette arbejde har jeg skulle tage mange svære og ofte tunge samtaler med de unge/ deres forældre.

Siden 1.januar 2019 har jeg været ansat som bedemand i Søgårds bedemandsforretning og jeg har, i dette arbejde, kunnet trække på de erfaringer som jeg via lærerjobbet har tilegnet mig.

Siden 1. juli 2019 har jeg sammen med Jørn Larsen dannet firmaet Bedemand Heick & Larsen. Vores vision er, at være de lokale bedemænd i Billund/ Grindsted området.

Jeg er desuden musiker og spiller rundt om i landet på trommer og trompet.

Kontakt os nu

Vil du gerne vide mere, så kontakt os.

Vores telefon har døgnåben.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7