Bedemand Sønder-Omme

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Det kan have stor betydning for mange mennesker, at de kan være trygge ved, at familien og den nære omgangskreds sørger for en personlig begravelse, når døden indtræffer. Ved at vælge en lokal bedemand, Bedemand Heick og Larsen, til at stå for begravelsen, sikrer du desuden, at alt forløber efter planen.

  • Du og dine nære pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet
  • Bedemanden sørger for at koordinere ceremonien med præst og kirke samt graver m.fl.
  • Kørslen planlægges
  • Der sørges for at der laves en dødsannonce hvis det ønskes. Den godkendes og bestilles straks.
  • Bedemanden bestiller blomster. Regningen for f.eks. blomster sendes direkte til de pårørende fra blomsterhandleren.
  • Bedemand Heick og Larsen hjælper desuden gerne med at planlægge mindesammenkomst efter begravelsen. Regningen kommer også der, direkte til de pårørende. På den måde ved de pårørende hvad der er bestilt, samt hvad der betales for.
  • Ønskes der en gravsten, eller er der tale om en tilføjelse, er det også noget vi gerne hjælper med. Regningen kommer, som med de andre eksterne ydelser, direkte til de pårørende.

Herudover vil bedemanden være behjælpelig med at udfylde alle de nødvenlige papirer, som en begravelse omfatter. Det er papirer til kirkeministeriet, Udbetaling Danmark samt skifteretten. Du får en personlig hjælp, som du kan rådføre dig med hele vejen igennem processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

Det er langt fra kun de praktiske gøremål, en bedemand kan forholde sig til. Du og dine kære kommer i gode, trygge og hjælpsomme hænder hos Bedemand Heick og Larsen i Sønder Omme. Tabet af en nær ven eller et familiemedlem vil helt naturligt sætte sig spor i sjælen, og for mange mennesker, kan det synes umuligt at skulle arrangere en begravelse selv. Ved at lade os stå for det, kommer du sikkert igennem den svære tid.

Bedemand i Sønder-Omme

Ønsker du en personlig afsked, kan du trygt kontakte Bedemand Heick og Larsen i Sønder Omme. Vi hjælper dig igennem alle faser, hvad enten det drejer sig om en bisættelse eller en begravelse.

Bedemand Heick og Larsen har hovedsæde i Grindsted, og vi har de rette redskaber samt erfaring som bedemænd i Sønder Omme, og vi står klar til at hjælpe dig når behovet opstår ved et dødsfald. Således hjælper vi dig gennem hele forløbet, så I som familie får den rette hjælp.

Hvem skal vi selv kontakte? Og hvad skal vi selv foretage os?

Det er ofte disse spørgsmål som vi får når pårørende ringer til os. Svaret er ganske klart, at vi hos Bedemand Heick og Larsen, samler trådene, så I ikke behøver at foretage jer yderligere.

Vi kontakter præst/ kirken, blomsterhandler, stenhugger m.f., og indberetter dødsfaldet. Derved får skifteretten samt udbetaling Danmark også besked, så de kan behandle boet efter afdøde.

Derudover står Bedemand Heick og Larsen Sønder Omme for alt det praktiske ved et dødsfald og det gør vi professionelt, så du/ I trygt kan overlade netop de praktiske gøremål til os. Vi hjælper desuden med kontakt til graver, blomsterhandler, mindehøjtidelighed, vælge kiste og måske en urne, samt sørger for transport af kisten til kapellet.

Når du ønsker en personlig afsked, er det en god idé at vælge den lokal bedemand i Sønder Omme. Jørgen Heick og Jørn Larsen er begge godt kendt i Sønder Omme, hvilket er med til at jeres afsked bliver mere personlig. De kender området, samt de ansatte i kirke og plejehjem.

Bedemand Heick og Larsen i Sønder Omme, sikrer jer en bisættelse med værdighed og respekt.

Når en kær ven eller et nærtstående familiemedlem er gået bort, er en af de vigtigste beslutninger, om der skal afholdes en begravelse eller en bisættelse.

De 2 afskedsformer er lige mindeværdige, højtidelige og respektfulde og det er derfor en personlig vurdering, hvordan der tages afsked.

Man kan sige at den største forskel mellem de 2 afskedsmuligheder handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Begravelsen er den ældste og mest traditionelle afskedsform, hvor kisten bæres fra kirken og ud til det valgte gravsted på kirkegården. Kisten bæres ofte af de nærmeste familiemedlemmer og pårørende. Præsten afslutter ceremonien med jordpåkastelsen ved graven.

Ved bisættelse tages der afsted med kisten, når den bæres ud fra kirken og indsættes i den ventende rustvogn, som kører kisten til kremering i et krematorium. Ved afskeden ved rustvognen er der mulighed for at lægge afskedsblomster på kisten som en sidste hilsen.

En bedemand i Give er behjælpelig i begge situationer. Vedkommende kan rådgive, vejlede og hjælpe med til at planlægge bisættelsen, så den passer til mennesket, der tages afsked med.

Efter kremering af kisten bliver asken samlet i den urne, som der på forhånd er valgt. Urnen kan vi som bedemænd køre retur fra krematoriet og til kapellet ved kirken, hvor urnenedsættelsen vil finde sted. Du kan også selv vælge at transportere urnen, hvilket for nogen kan have stor betydning.

Flere og flere vælger i dag bisættelse som afskedsform. Der er selvfølgelig mulighed for at sætte sit personlige præg på mindehøjtideligheden, hvilket vi gerne assisterer med.

Efter aftale med bedemanden kan der aftales andre former end den traditionelle kirkelige mindeceremoni. Bisættelsesceremonien kan planlægges at finde sted i hjemmet, i sommerhuset, på en restaurant eller ved stranden. Vi hjælper gerne med at arrangere en mindehøjtidelighed der hvor livet er blevet levet. En afslutning med askespredning over havet er naturligvis også en mulighed.

Uanset hvad de personlige ønsker er, vil en bisættelse i Give altid afvikles i respekt for mennesket, der er gået bort.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

 
 

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7