Bedemand Give

Du kan også bestille bedemand
Give online og spare 1000 kr.

Bedemand Give rød kiste - Heick & Larsen

Bedemand Give

Vi hjælper gerne med en personlig afsked som din bedemand Give

Hos os er det vigtigt, at vores kunder har stor tillid til, at vi på alle måder løser den opgave vi bliver givet tilfredsstillende. Vi er tydelige med vores priser, tager ingen gebyrer og tilbyder altid at lave et prisoverslag

Når man mister en god ven eller et kært familiemedlem, vil der som regel være brug for professionel hjælp til de mange praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Som lokal bedemand Give, har vi erfaring og ekspertise til at hjælpe dig og din familie godt igennem hele forløbet.

Møde med bedemand Give

Vi mødes hos jer eller hos os og under samtalen aftaler vi alt der skal arrangeres i forbindelse med højtideligheden. Der vælges kiste og måske urne, og der aftales transport af kiste til kirke. Vi henviser jer til graveren, så I kan høre om økonomien omkring et gravsted samt få udvalgt et.

Det er ikke kun de praktiske aspekter, vi som bedemænd forholder os til. Du og dine kære kommer i gode og hjælpsomme hænder. Tabet af en nær ven eller et familiemedlem sætter sig helt naturligt spor i sjælen og for mange mennesker kan det virke uoverkommeligt selv at skulle planlægge en hel begravelse.

Det en altid en god idé at vælge en lokal bedemand i Give når du vil skabe den mest personlige bisættelse og begravelse i Give.

Det har stor betydning for mange mennesker, at de ved, at familien og den nære omgangskreds sørger for en personlig begravelse, når døden en dag indtræffer. Har den afdøde boet i eller nær ved Give i flere år, eller er det her den afdøde er født og vokset op, vil byen have en særlig betydning.

Bedemand Give fordele

Der er mange psykiske og praktiske fordele ved at lade en professionel og erfaren bedemand Give stå for begravelsen:

  • Du og de nære pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet
  • Som bedemand sørger vi for at koordinere ceremonien med præst og kirkens personale
  • Kørslen planlægges
  • Der sørges for udarbejdelse af dødsannonce hvis det ønskes.

Herudover vil bedemanden være behjælpelig med at udfylde alle de nødvenlige papirer, som en begravelse omfatter. Det gælder indberetning til kirkeministeriet, til Udbetaling Danmark for ansøgning om begravelseshjælp samt skifteretten for den videre proces. Du får en personlig hjælp, som du kan rådføre dig med hele vejen igennem processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

For os er gennemsigtighed et nøgleord gennem hele processen, hvilket hos os betyder, at diverse ydelser som fx blomster, gravsten o. lign. ikke går ind over vores fakturering. Denne type ydelser og tjenester bliver I faktureret direkte, som fx blomsterhandleren. Dette for at sikre, at det for jer er tydeligt at se, hvad der er bestilt og betales for.

Bedemand Give – tag afsked med værdighed og respekt

Når en kær ven eller et nærtstående familiemedlem er gået bort, er en af de vigtigste beslutninger, om der skal afholdes en begravelse eller en bisættelse.

De 2 afskedsformer er lige mindeværdige, højtidelige og respektfulde og det er derfor en personlig vurdering, hvordan der tages afsked.

Man kan sige at den største forskel mellem de 2 afskedsmuligheder handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Begravelse i Give

Begravelsen er den ældste og mest traditionelle afskedsform, hvor kisten bæres fra kirken og ud til det valgte gravsted på kirkegården. Kisten bæres ofte af de nærmeste familiemedlemmer og pårørende. Præsten afslutter ceremonien med jordpåkastelsen ved graven.

Bisættelse i Give

Ved bisættelse tages der afsted med kisten, når den bæres ud fra kirken og indsættes i den ventende rustvogn, som kører kisten til kremering i et krematorium. Ved afskeden ved rustvognen er der mulighed for at lægge afskedsblomster på kisten som en sidste hilsen.

En bedemand i Give er behjælpelig i begge situationer. Vedkommende kan rådgive, vejlede og hjælpe med til at planlægge bisættelsen, så den passer til mennesket, der tages afsked med.

Efter kremering af kisten bliver asken samlet i den urne, som der på forhånd er valgt. Urnen kan vi som bedemænd køre retur fra krematoriet og til kapellet ved kirken, hvor urnenedsættelsen vil finde sted. Du kan også selv vælge at transportere urnen, hvilket for nogen kan have stor betydning.

Flere og flere vælger i dag bisættelse som afskedsform. Der er selvfølgelig mulighed for at sætte sit personlige præg på mindehøjtideligheden, hvilket vi gerne assisterer med.

Bedemand Give aftale

Efter aftale med bedemanden kan der aftales andre former end den traditionelle kirkelige mindeceremoni. Bisættelsesceremonien kan planlægges at finde sted i hjemmet, i sommerhuset, på en restaurant eller ved stranden. Vi hjælper gerne med at arrangere en mindehøjtidelighed der hvor livet er blevet levet. En afslutning med askespredning over havet er naturligvis også en mulighed.

Uanset hvad de personlige ønsker er, vil en bisættelse i Give altid afvikles i respekt for mennesket, der er gået bort.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

Har i spøegsmål omkring begravelse eller bisættelse i Give, så kan i tryg kontakte os. I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

Bedemand Give anmeldelser

Læs anmeldelser af vores service, som bedemand i Give

René Høj
⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Meget professionel, behagelig og empatisk bedemand - i forbindelse med tabet af min far ❤️ Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Fra vi ringede til Jørgen kom forbi gik kun nogle timer, hvilket var en stor hjælp. Og at der intet pres var i forhold til hvor blomster eller andet skulle bestilles fra, var bare et stort plus. Alt foregik roligt og i vores tempo, og både min søster og min mor var meget glade for valget af bedemand. Man håber aldrig at stå i sådan en situation, men får man brug for en bedemand, vil jeg uden tvivl anbefale Bedemand Heick & Larsen

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7