Din lokale
bedemand i Kibæk

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Din lokale bedemand i Kibæk

Du kan bestille online og spare 1000 kr.

Det kan have stor betydning for mange mennesker, at de kan være trygge ved, at familien og den nære omgangskreds sørger for en personlig begravelse, når døden en dag indtræffer. Har den afdøde boet i eller nær ved Kibæk i flere år, eller er det her den afdøde er født og vokset op, vil byen have en særlig betydning.

Der er mange psykiske og praktiske fordele ved at lade en lokal, professionel og erfaren bedemand stå for begravelsen:

· Du og dine nære pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet

· Bedemanden sørger for at koordinere ceremonien med præst og kirke samt graver m.fl.

· Kørslen planlægges

· Der sørges for at der laves en dødsannonce hvis det ønskes. Den godkendes og bestilles straks.

Herudover vil bedemanden være behjælpelig med at udfylde alle de nødvenlige papirer, som en begravelse omfatter. Det er papirer til kirkeministeriet, Udbetaling Danmark samt skifteretten. Du får en personlig hjælp, som du kan rådføre dig med hele vejen igennem processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

Bedemand Heick og Larsen i Kibæk

Vi hjælper gerne med at skabe en personlig afsked i Kibæk

Jørn Larsen er bosat i Kibæk og har derfor et stort lokalkendskab. Det har selvfølgelig stor betydning, når vi som bedemand skal hjælpe med erfaring og ekspertise hele vejen fra dødsfaldet indtræder og til skifteretten har færdigbehandlet boet.

Når et familiemedlem eller en god ven er gået bort, er der brug for professionel hjælp til at bistå de mange praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen. Der skal arrangeres højtidelighed, bestilles gravsted, vælges kiste og måske en urne, og der skal sørges for transport af kisten til kapellet.

Det er langt fra kun de praktiske aspekter, en bedemand kan forholde sig til. Vi vil gøre alt for, at I kommer i gode, trygge og hjælpsomme hænder. Tabet af en nær ven eller et familiemedlem vil helt naturligt sætte sig spor i sjælen, og for mange mennesker kan det virke umuligt at skulle planlægge en hel begravelse på egen hånd.

Når du vil skabe den mest personlige begravelse i Kibæk, er det en god idé ligeledes at vælge en lokal bedemand i Kibæk. Som bosiddende i Kibæk har vi et stort kendskab til lokalområdet.

Bisættelse i Kibæk – tag afsked med værdighed og respekt

Når en kær ven eller et nærtstående familiemedlem er gået bort, er en af de vigtigste beslutninger der skal tages, om afdøde skal begraves eller om afdøde skal bisættes.

De 2 afskedsformer er lige mindeværdige, højtidelige og respektfulde. Det er derfor en personlig vurdering, hvordan der tages afsked.

Den største forskal mellem de 2 afskedsmuligheder kan man sige handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Begravelse er den ældste og dermed mest traditionelle afskedsform, hvor kisten bæres fra kirken og ud til det valgte gravsted på kirkegården. Ofte er det de nærmeste familiemedlemmer og pårørende, der bærer kisten ud. Hvem det er afgør familien selv. Præsten afslutter ceremonien med jordpåkastelse ved graven.

Ved bisættelse tages der afsted med kisten og dermed afdøde, når der bæres ud fra kirken og kisten indsættes i den ventende rustvogn, som kører kisten til kremering i et krematorium. Ved afskeden ved rustvognen er der mulighed for at lægge nogle afskedsblomster på kisten som en sidste hilsen. Man kan forvente, at der går ca. 14 dage, før urnen er retur.

En bedemand i Kibæk vil altid være klar til at hjælpe i begge situationer. Bedemanden kan vejlede, rådgive og hjælpe med til at planlægge bisættelsen, så den passer og måske afspejler den afdøde, der tages afsked med.

Efter kremering af kisten bliver asken samlet i den urne, pårørende på forhånd har valgt. Urnen kører vi som bedemænd gerne retur fra krematoriet og til kapellet ved kirken, hvor urnenedsættelsen vil finde sted. Man kan også selv vælge at hente urnen, hvilket for nogen kan have stor glæde og betydning.

De fleste vælger i dag bisættelse som afskedsform. Der er altid mulighed for at sætte sit personlige præg på mindehøjtideligheden, hvilket vi gerne assisterer med.

Efter aftale med bedemanden kan andre former aftales end den traditionelle kirkelige mindeceremoni. Bisættelsesceremonien kan med og uden præst planlægges at finde sted i et telt hjemme i haven, i familiens sommerhus, på en restaurant eller ved stranden. Vi hjælper gerne med at arrangere en mindehøjtidelighed der hvor livet er levet. En afslutning med askespredning over havet er selvfølgelig også en mulighed for en smuk afsked..

Uanset hvad de personlige ønsker måtte være, vil en bisættelse i Kibæk altid afvikles i respekt for mennesket, der er gået bort.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

 
 

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7