Bedemand Herning

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Begravelse og bisættelse af bedemand Herning

Det kan have stor betydning for de fleste, at de ved, at familien og den nærmeste omgangskreds sørger for en personlig begravelse, når døden en dag indtræffer. Har afdøde boet i eller nær ved Herning i flere år, eller er det her afdøde er født og vokset op, kan byen have en ganske særlig betydning.

Der er mange psykiske og praktiske fordele ved at lade en professionel og erfaren bedemand stå for begravelsen:

  • I vil som de nærmeste pårørende få personlige samtaler hele vejen igennem forløbet
  • Bedemanden sørger for al koordinering af ceremonien med præsten og kirkens personale.
  • Der kan være ønske om at køre forbi en adresse og den kørsel planlægges.
  • Der sørges for eller hjælpes med at få lavet og bestilt dødsannonce

Som bedemand Herning vil vi også være behjælpelig med at udfylde alle de nødvenlige papirer, som en begravelse og bisættelse omfatter. Du får en personlig hjælp, som du kan rådføre dig med hele vejen igennem processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

Bedemand Heick og Larsen i Herning

Ring gerne hele døgnet alle ugens dage

En personlig afsked, en smuk afsked. Uanset hvordan I må ønske at tage afsked, står Bedemand Heick og Larsen vi altid klar til at hjælpe med bisættelse og begravelse i Herning.

Vi er lokalt forankrede. Jørn Larsen har boet og arbejdet i og omkring Herning siden 1982 bl.a. som redder hos Falck og de seneste år med bopæl i Kibæk lidt syd for Herning. De mange år giver et godt lokalkendskab og dette sammen med vores erfaring som bedemænd gør, at vi vil kunne hjælpe jer på bedste måde.

Når en god ven eller et kært familiemedlem er gået bort, er der brug for professionel hjælp til de mange praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse. Det der skal arrangeres er først og fremmest højtideligheden, men der skal også bestilles gravsted, vælges kiste eller urne, og der skal sørges for transport af kisten til kirke.

Erfaren bedemand Herning

Som bedemand i Herning og omegn har vi god erfaringen med og ekspertisen til at hjælpe både dig og din familie godt igennem hele processen.

Det er langt fra kun de praktiske ting, en bedemand forholder sig til. Du og dine kære kommer i gode, trygge og hjælpsomme hænder. Tabet af en nær ven eller et familiemedlem vil helt naturligt sætte sig spor i sjælen, og for mange mennesker kan det virke umuligt at skulle planlægge en hel begravelse på egen hånd.

Når den mest personlige begravelse skal skabes i Herning, er det en god idé også at vælge en lokal bedemand Herning.

Bedemand Herning – tag afsked med værdighed og respekt

Når en nær ven eller et nærtstående familiemedlem går bort, er det vigtigt at tage beslutningen, om der skal afholdes en begravelse eller en bisættelse.

De 2 afskedsformer er begge mindeværdige, respektfulde og højtidelige. Det er derfor en personlig vurdering, hvilken afsked der vælges.

Forskellen mellem de 2 afskedsmuligheder handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Begravelsen er den ældste afskedsform. Her bæres kisten ud til det valgte gravsted på kirkegården. Kisten bliver båret ud af de nærmeste familiemedlemmer og pårørende. Ofte går præsten forrest og leder optoget.

Ved bisættelse tages der afsted med kisten, når den bæres ud fra kirken. Her venter en rustvogn og efter kisten er sat ind, er der mulighed for at lægge en afskedsblomst. Nogen bruger også at synge en salme ved bilen. Derefter køres kisten til brænding i et krematorium, som oftest fra Herning vil være krematoriet i Holstebro eller Silkeborg.

Bisættelse og begravelse i Herning

En bedemand i Herning er selvfølgelig behjælpelig med både begravelse og bisættelse i Herning. Vedkommende kan rådgive, vejlede samt hjælpe med til at planlægge bisættelsen, så den passer til mennesket, der tages afsked med.

Efter brænding af kisten samles asken i den urne, der er valgt på forhånd. Urnen, kan mod betaling, blive kørt til kirkegården, hvor urnenedsættelsen vil finde sted. Vælger du den form, ringer bedemanden, når urnen er kommet til kapellet ved kirken. Du kan også selv vælge at transportere urnen, hvilket kan have stor betydning for mange.

Flere og flere mennesker vælger i dag bisættelse som afskedsform.

Der er altid mulighed for at sætte et personligt præg på mindehøjtideligheden. Det kan gøres med pyntningen i kirken, men også ved at vælge et andet sted end kirken til højtideligheden. Nogle præster kommer gerne hjem til privaten eller kører til sommerhuset for at forestå højtideligheden. Man kan også søge om at afholde højtideligheden uden gejstlig medvirken. Så vil alle valgmuligheder stå åbne for en personlig afsked. Endelig kan man vælge at strø afdødes aske over havet.

Uanset hvad de personlige ønsker er, vil en bisættelse i Herning altid afvikles i respekt for det menneske der er gået bort og det liv der er levet.

I kan altid kontakte os

I kan tage kontakt til jeres bedemand hos Heick & Larsen når som helst. Vi sidder klar til at hjælpe jer døgnet rundt. Ring til os på telefon 21 25 14 54 eller skriv på mail kontakt@bedemandheickoglarsen.dk.

 
 

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7