Din lokale
bedemand i Ølgod

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Din lokale bedemand i Ølgod

Du kan bestille online og spare 1000 kr.

Ved et dødsfald er der både mulighed for kistebegravelse og bisættelse. Ved en bisættelse kremeres den afdøde. Er der ønske om en kistebegravelse, vil begravelsen forløbe på den måde, at kisten nedsænkes i et gravsted, som de pårørende forinden har udpeget. Kontakten til graveren for udpegning af gravsted, er vi som bedemænd behjælpelige med.

Undervejs vejleder vi dig og skaber et overblik, så de mange beslutninger bliver nemmere at træffe løbende. Du kan forvente, at vi tager situationen meget alvorligt og fokuserer på, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for en begravelse, som er i den afdødes ånd.

Bedemand Heick og Larsen i Ølgod

Professionel hjælp til begravelse i Ølgod

Leder du efter en bedemand i Ølgod, kan du altid kontakte os. Vi sørger altid for at imødekomme ønsket om en personlig begravelse i Ølgod. Vi har mange års erfaringer med begravelser, og vil til enhver tid sørge for at tilpasse de rigtige rammer for den individuelle begravelse med både respekt og værdighed.

Når der sker et dødsfald i familien, kan en begravelse være svær at overkomme. Derfor kan det være aktuelt at lede efter en lokal bedemand i Ølgod. Vi kan i forbindelse med begravelsen hjælpe med hele processen og hjælper jer med at sikre, at alt forløber, som det skal.

Vi er til for at hjælpe de pårørende med at aflaste samt alt det praktiske, der skal foretages i forbindelse med en begravelse eller med en bisættelse, hvilket for mange er omfattende og uoverskueligt selv at skulle stå for, mens man er i sorg.

Vi sørger for en værdig og respektfuld bisættelse i Ølgod

Til en begravelse afsluttes ceremonien ved gravstedet med jordpåkastelse af præsten, men ved en bisættelse afsluttes den ved, at kisten sættes ind i rustvognen og kører væk. Forinden er der mulighed for at lægge afskedsblomster som en sidste hilsen til afdøde.

Din lokale bedemand i Ølgod hjælper blandt andet med at tage stilling til kirke, præst, kiste, urne og blomsterpyntning. Alt sammen foregår i ro og mag under en samtale, hvor vi gerne møder op i hjemmet hos de pårørende.

Derudover står vi til rådighed under hele processen og hjælper de pårørende fra start til slut. Der er mange praktiske opgaver, der skal tages stilling til op til bisættelsen.

Vi hjælper derfor med alle beslutninger og opgaver og vejleder løbende, så du som pårørende kan få en smuk og tryg afsked med den afdøde. Vent derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for råd eller flere informationer om, hvad vi kan tilbyde. Vi kører i hele Ølgod og omegn og kan komme ud til jer i forbindelse med begravelse og bisættelse.

For os er gennemsigtighed et nøgleord i virksomheden gennem hele processen, hvilket hos os betyder, at diverse ydelser som fx blomster, gravsten o. lign. ikke går ind over vores fakturering. Denne type ydelser og tjenester bliver I faktureret fra forhandleren, som fx blomsterhandleren. Dette for at skabe gennemsigtighed og for at sikre, at det for jer er tydeligt at se, hvad der er bestilt og betales for.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

 
 

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - både dag og nat - åbent 24/7