Bedemand Ølgod

Bestil evt bedemand Ølgod
online og spar 1000 kr.

Bedemand Ølgod - Heick Larsen
Bedemand Ølgod wide - Heick Larsen

Bedemand Ølgod

Professionel hjælp til begravelse og bisættelse fra bedemand Ølgod.

Har du søgt efter bedemand Ølgod, kan du altid kontakte os. Vi sørger altid for at imødekomme ønsket om en personlig begravelse i Ølgod. Vi har mange års erfaringer med begravelser, og vil til enhver tid sørge for at tilpasse de rigtige rammer for den individuelle begravelse med både respekt og værdighed.

Når der sker et dødsfald i familien, kan en begravelse være svær at overkomme. Derfor kan det være aktuelt at søge efter bedemand Ølgod. Vi kan i forbindelse med begravelsen hjælpe med hele processen og hjælper jer med at sikre, at alt forløber, som det skal.

Hjælp fra bedemand Ølgod til begravelse eller bisættelse 

Vi er til for at hjælpe de pårørende med at aflaste samt alt det praktiske, der skal foretages i forbindelse med en begravelse eller med en bisættelse, hvilket for mange er omfattende og uoverskueligt selv at skulle stå for, mens man er i sorg.

Begravelse eller bisættelse i Ølgod

Ved et dødsfald er der både mulighed for kistebegravelse og bisættelse. Ved en bisættelse kremeres den afdøde. Er der ønske om en kistebegravelse, vil begravelsen forløbe på den måde, at kisten nedsænkes i et gravsted, som de pårørende forinden har udpeget. Kontakten til graveren for udpegning af gravsted, er vi som bedemænd behjælpelige med.

Undervejs vejleder vi dig og skaber et overblik, så de mange beslutninger bliver nemmere at træffe løbende. Du kan forvente, at vi tager situationen meget alvorligt og fokuserer på, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for en begravelse, som er i den afdødes ånd.

Bedemand Ølgod - værdig og respektfuld begravelse og bisættelse

Til en begravelse afsluttes ceremonien ved gravstedet med jordpåkastelse af præsten, men ved en bisættelse afsluttes den ved, at kisten sættes ind i rustvognen og kører væk. Forinden er der mulighed for at lægge afskedsblomster som en sidste hilsen til afdøde.

Din lokale bedemand i Ølgod hjælper blandt andet med at tage stilling til kirke, præst, kiste, urne og blomsterpyntning. Alt sammen foregår i ro og mag under en samtale, hvor vi gerne møder op i hjemmet hos de pårørende.

Få hjælp fra bedemand Ølgod

Derudover står vi til rådighed under hele processen og hjælper de pårørende fra start til slut. Der er mange praktiske opgaver, der skal tages stilling til op til bisættelsen.

Vi hjælper derfor med alle beslutninger og opgaver og vejleder løbende, så du som pårørende kan få en smuk og tryg afsked med den afdøde. Vent derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for råd eller flere informationer om, hvad vi kan tilbyde. Vi kører i hele Ølgod og omegn og kan komme ud til jer i forbindelse med begravelse og bisættelse.

For os er gennemsigtighed et nøgleord i virksomheden gennem hele processen, hvilket hos os betyder, at diverse ydelser som fx blomster, gravsten o. lign. ikke går ind over vores fakturering.

Denne type ydelser og tjenester bliver I faktureret fra forhandleren, som fx blomsterhandleren. Dette for at skabe gennemsigtighed og for at sikre, at det for jer er tydeligt at se, hvad der er bestilt og betales for.

Kontakt endelig din Bedemand Ølgod

Har I spørgsmål til os som bedemand Ølgod? I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

Bedemand Ølgod anmeldelser

Læs anmeldelser fra nogle af vores kunder i Ølgod

Vivi Tullberg
Læs mere
Selv i sorgen over at have mistet min far en helt igennem fantastisk oplevelse med den største empati og medfølelse. Vi, min mor og jeg, blev mødt i vores højde og mødte et nærvær, som altid vil være uforglemmeligt. Vi blev på intet tidspunkt påtvunget noget. Til gengæld modtog vi mange tilbud og muligheder, som vi kunne sætte vores eget præg på.

Seancen i kapellet var også gennemført ned til mindste detalje og helt i den rækkefølge og ånd, som vi ønskede os. Vores familie i England var med under hele forløbet via facetime - også et tilbud fra og et fantastisk samarbejde mellem de to bedemænd.

Vi vil begge til enhver tid anbefale Bedemand Heick & Larsen.
Jens Eybye
Læs mere
Det har betydet uendelig meget for min far og jeg, at det netop var Bedemand Heick & Larsen, der varetog forløbet i kølvandet på min mors pludselige død forleden.

En tryg og nærværende facon - evnen til at være der for os, at mærke os på en stille og rar måde og umærkeligt fremkalde den fornødne beslutningskraft midt i et menneskeligt vacuum.

En kolossal hjælp fra start til slut båret af ægte empati fra Jørgen Heick.

Tak af hjertet.
Louise Lauridsen
Læs mere
Verdens bedste bedemand

Mine varmeste anbefalinger af Bedemand Heick & Larsen. I forbindelse med min mands pludselige og alt for tidlige død blev vi mødt med empati og omsorg på en helt utrolig nærværende måde. Alt føltes så trygt og gennemskueligt.

De var så gode til at lytte til vores ønsker og var så gode til at komme med sparring og forslag uden på nogen måde at forsøge at flytte på vores ønsker. De har en kæmpe stor del af æren for at dagen blev så fin og så meget i min mands ånd, som den blev. Hele vejen igennem var de naturlige, nede på jorden og uhøjtidelige.

Jeg er så glad for vi valgte dem og jeg er taknemmelig for at de hjalp os til at vi nu har en unik og mindeværdig dag at tænke tilbage på.
Kirsten Lund Jensen
Læs mere
Varme anbefalinger af Bedemand Heick & Larsen. Både Jørgen og Jørn var en professionel og tryg støtte i forbindelse med min mors dødsfald.

Vi oplevede stor fleksibilitet og empati i en svær tid, hvor der skal træffes mange beslutninger.

Heick & Larsen er rare at kommunikere med og gør det ukompliceret at snakke om alle opgaverne i forbindelse med dødsfald. Og så er der helt åbne priser, hvilket også er en del af trygheden.
Tidligere
Næste

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7