Bedemand Vejle

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Bedemand Vejle - Heick & Larsen

Bedemand Vejle

Ønsker du en personlig afsked så kan du trygt kontakte os, din bedemand Vejle. Her får du kompetent hjælp til begravelse og bisættelse, og serviceniveauet er højt.

Vi hjælper dig gennem forløbet når du rammes af et dødsfald i familien. Vi har de rette redskaber samt erfaring som bedemænd i Vejle, og vi står klar til at hjælpe dig når behovet opstår.

Hvem ringer vi til? Og hvad skal vi selv foretage os?

Det er ofte disse spørgsmål som vi får når pårørende ringer til os. Svaret er ganske klart, at vi hos Bedemand Heick og Larsen i Vejle, samler trådene til de forskellige instanser, så du ikke behøver at forholde dig til de praktiske ting. Du kan samle dig om tabet af afdøde.

Det er langt fra kun de praktiske aspekter, en bedemand kan forholde sig til. Du og dine kære kommer i gode og trygge hænder. Tabet af en nær ven eller et familiemedlem vil helt naturligt sætte sig spor i sjælen, og for mange mennesker kan det virke umuligt at skulle planlægge en hel begravelse på egen hånd.

Vi kontakter alle de nødvendige instanser, det være sig: præst/ kirken, blomsterhandler, stenhugger, kroen hvor I ønsker at holde mindesamvær. Ydermere indberetter vi dødsfaldet, så skifteretten samt Udbetaling Danmark kan behandle boet efter afdøde.

Derudover står vi for alt det praktiske ved et dødsfald og det gør vi professionelt, så du/ I kan tage hånd om tabet af afdøde. Vi hjælper desuden med at arrangere en højtidelighed, bestilles gravsted, blomster, mindehøjtidelighed, vælge kiste og måske en urne, samt sørger for transport af kisten til kapellet.

Ønsker du en personlig afsked, er det en god idé at vælge en lokal bedemand i Vejle. Vi kender områdets kirker samt Vejle sygehus/ kapel, og kan derfor give jer den bedste rådgivning og dermed en mindeværdig afsked med jeres kære.

Heick & Larsen bedemand Vejle

Det kan have stor betydning for mange mennesker, at de kan være trygge ved, at familien og den nære omgangskreds sørger for en personlig afsked, når døden indtræffer. Ved at vælge en lokal bedemand, Bedemand Heick og Larsen, til at stå for begravelsen, sikrer du desuden, at alt forløber efter planen.

  • Du og dine nære pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet
  • Bedemanden sørger for at koordinere ceremonien med præst og kirke samt graver m.fl.
  • Kørslen planlægges
  • Der sørges for at der laves en dødsannonce hvis det ønskes. Den godkendes og bestilles straks.
  • Bedemanden bestiller blomster. Regningen for f.eks. blomster sendes direkte til de pårørende fra blomsterhandleren
  • Bedemand Heick og Larsen hjælper desuden gerne med at planlægge mindesammenkomsten efter begravelsen. Regningen kommer også der, direkte til de pårørende. På den måde ved de pårørende hvad der er bestilt, samt hvad der betales for.
  • Ønskes der en gravsten, eller er der tale om en tilføjelse, er det også noget vi gerne hjælper med. Regningen kommer, som med de andre eksterne ydelser, direkte til de pårørende.

Herudover vil Bedemand Heick og Larsen være behjælpelig med at udfylde alle de nødvenlige papirer, som en begravelse omfatter. Det er papirer til kirkeministeriet, Udbetaling Danmark samt skifteretten. Du får en kompetent hjælp, som du kan rådføre dig med hele vejen igennem processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

Bedemand Vejle - rød kiste - Heick & Larsen

Bedemand Vejle sikrer jer en begravelse eller bisættelse med værdighed og respekt.

Når et familiemedlem dør, er en af de vigtigste beslutninger, om afdøde skal begraves eller en bisættes. Det kan være en god ting, om muligt, at få talt om dette inden døden indtræffer, da det kan være en stor beslutning at skulle tage, på andres vegne.

” Min sidste vilje ” er en pjece som vi udleverer ganske gratis i vores forretning. I den kan man læse om de mulige afskedsformer som findes, samt notere, hvilke ønsker man har til sin egen afsked. ” Min sidste vilje” kan udfyldes helt eller delvist og vi tilbyder at opbevare den i forretningen.

Begravelse og bisættelse i Vejle

Hvad skal man vælge? Begravelse eller bisættelse? De to afskedsformer er lige mindeværdige, højtidelige og respektfulde. En bedemand i Vejle er naturligvis behjælpelig i begge situationer. Bedemanden kan vejlede, rådgive og hjælpe med til at planlægge bisættelsen, så det bliver som afdøde/ de pårørende ønsker sig.

Den største forskel mellem de 2 afskedsmuligheder, handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Den traditionelle begravelse 

Begravelse er den ældste og dermed mest traditionelle afskedsform, hvor kisten bæres fra kirken og ud til det valgte gravsted på kirkegården. Kisten bæres ofte ud af de nærmeste familiemedlemmer og pårørende. Præsten afslutter ceremonien med jordpåkastelsen ved graven.

Flere og flere vælger bisættelse

Flere og flere vælger i dag bisættelse som afskedsform. Der er selvfølgelig mulighed for at sætte sit personlige præg på mindehøjtideligheden, hvilket vi gerne hjælper med.

Ved en bisættelse er den kirkelige handling den samme (der er jordpåkastelse inde i kirken), dog bæres kisten ud til en rustvogn. Ved afskeden ved rustvognen er der mulighed for at lægge afskedsblomster på kisten som en sidste hilsen hvorefter kisten køres til et krematorie. Fra Vejle køres kisten til Kolding som er det nærmeste krematorie.

Efter nogen tid er urnen klar til afhentning, typisk 14 dage, og herefter kan familien tage et sidste farvel ved en urnenedsættelse på den valgte kirkegård. Transport af urne kan Bedemand Heick og Larsen stå for, eller man kan selv hente urnen på krematoriet og bringe den til den valgte kirkegård.

Efter aftale med bedemanden kan der aftales andre former end den traditionelle kirkelige mindeceremoni. Bisættelsesceremonien kan planlægges at finde sted i hjemmet, i sommerhuset, på en restaurant eller ved stranden. Vi hjælper gerne med at arrangere en mindehøjtidelighed der hvor livet er blevet levet.

En afslutning med askespredning over havet er naturligvis også en mulighed.

Uanset hvad de personlige ønsker er, vil en bisættelse i Vejle med Bedemand Heick og Larsen, altid afvikles i respekt for mennesket, der er gået bort.

Kontakt Bedemand Vejle

Har I spørgsmål omkring begravelser eller bisættelser, vores bedemand i Vejle står klar til at vejlede jer. I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7