Bedemand Brande

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Det kan have stor betydning for mange, at de ved, at familien og de nærmeste sørger for en personlig begravelse, når døden indtræffer. Har den afdøde boet i eller nær ved Brande i længere tid, eller er det her den afdøde er født og vokset op, så har byen en særlig betydning.

Der er mange fordele ved at lade en professionel og erfaren bedemand stå for begravelsen:

· Du og dine nærmeste pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet

· Bedemanden sørger for at koordinere ceremonien med præst, kirke og graver.

· Kørslen bliver planlagt

· Hvis det ønskes udarbejdes og bestilles dødsannoncer.

Herudover vil bedemanden være behjælpelig med at udfylde alle de papirer, som en begravelse omfatter. Du får en tæt og personlig hjælp, som du altid kan rådføre dig med igennem hele processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

For Bedemand Heick & Larsen er gennemsigtighed et vigtigt nøgleord igennem hele processen. Det betyder, at diverse ydelser som fx blomster, mindesamvær, gravsten o. lign. ikke går ind over vores fakturering. Disse ydelser og tjenester bliver I faktureret direkte fra forhandleren. Dette for at sikre, at det altid er tydeligt, hvad I bestiller og hvad I betaler for.

Bedemand Heick og Larsen i Brande

Bedemand Heick & Larsen hjælper gerne med en personlig begravelse i Brande

Når en kær er gået bort, er der brug for hjælp fra bedemanden til at forestå de mange praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse. Når vi mødes aftaler vi alt der skal arrangeres omkring højtidelighed, vælges kiste eller urne samt blomster og gravsten. Ligeledes aftales udsyngning og der skal sørges for transport af kiste til kirke. Bedemanden hjælper også med kontakt til graveren for udvælgelse af nyt gravsted.

Som bedemand i Brande har vi erfaring og ekspertise til at hjælpe dig og din familie rigtig godt igennem hele processen.

Det er ikke kun det praktiske, vi som bedemænd kan forholde os til. Du og dine kære kommer i gode og trygge hænder. Tabet af en man holder af vil helt naturligt sætte sig sine spor, og for mange mennesker kan det virke vanskeligt alene at planlægge en hel begravelse.

Når man vil skabe den mest personlige begravelse i Brande, er det også en god idé at vælge en lokal bedemand i Brande.

Bisættelse i Brande – Værdig og respektfuld afsked

Når en nær ven eller et nærtstående familiemedlem går bort, er en vigtig beslutninger, om der skal afholdes en begravelse eller en bisættelse.

De 2 afskedsformer er lige mindeværdige, respektfulde og højtidelige, og derfor er det en personlig vurdering, hvordan afskeden skal afholdes.

Forskellen mellem de 2 afskedsmuligheder handler om behandlingen af kisten efter den kirkelige ceremoni.

Begravelsen er den ældste og mest traditionsrige afskedsform, hvor kisten bæres ud til det valgte gravsted på kirkegården. Kisten bæres som regel af de nærmeste familiemedlemmer og pårørende. Præsten leder ved at gå forrest.

Ved bisættelse tages afskeden med kisten, når den bæres ud til den ventende rustvogn, som kører kisten til brænding i et krematorium.

En bedemand i Brande er behjælpelig i begge situationer. Vedkommende kan rådgive, vejlede og hjælpe med til at planlægge bisættelsen, så den passer til den afdøde, der tages afsked med.

Efter kremering bliver asken fyldt i den urne, der er valgt af de pårørende. Urnen kører vi som bedemænd gerne retur fra Krematoriet til kapellet ved kirken. Urnenedsættelsen finder sted, når man som familie kan samles til det. Du kan også selv vælge at transportere urnen, hvilket kan betyde meget for nogen.

Flere vælger i dag bisættelsen som afskedsformen. Der er vil altid være mulighed for at sætte sit personlige præg på mindehøjtideligheden, hvilket vi meget gerne hjælper med.

Efter aftale med bedemanden kan der også aftales andre former for mindeceremoni. Bisættelsesceremonien kan finde sted i privathjemmet, i sommerhuset, i skoven eller ved stranden. Vi hjælper gerne med at planlægge en mindehøjtidelighed der hvor livet er blevet levet. En afslutning med askespredning over havet er også en mulighed.

Uanset hvad de personlige ønsker er, vil en bisættelse i Brande altid afvikles i respekt for mennesket, der er gået bort.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

 
 

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7