Bedemand Ikast

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Bedemand Ikast

Få professionel hjælp til begravelse af bedemand Ikast

Søger du efter bedemand Ikast, kan du altid kontakte os. Vi vil altid sørge for at imødekomme en personlig begravelse i Ikast. Vores mange års erfaring med begravelser gør, at vi til enhver tid vil sørge for at tilpasse de rigtige rammer for den individuelle begravelse med både værdighed og respekt.

Sker der et dødsfald i familien eller den nærmeste vennekreds, kan en begravelse være svær at overkomme. Det er derfor altid en god ide at vælge en lokal bedemand i Ikast. I forbindelse med begravelsen kan vi hjælpe jer med hele processen samt hjælpe jer med at sikre, at det hele forløber, helt som det skal.

Vi er der for at afhjælpe de pårørende med alt det praktiske, der skal foretages i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, hvilket kan være omfattende og uoverskueligt selv at skulle håndtere mens man er i sorg. Det gælder alt fra valg af kiste og urne, til blomster og gravsten.

Ved et dødsfald kan man vælge mellem en kistebegravelse eller en bisættelse, hvor afdøde kremeres. Er der ønske om en kistebegravelse, forløber begravelsen på den måde, at kisten nedsænkes i et gravsted. Bedemanden hjælper med kontakt til kirkegårdens graver for udvælgelse af gravsted. En begravelsesceremoni slutter med jordpåkastelse ved graven på kirkegården.

Vi vil, som bedemænd, hele tiden vejlede dig og skaber et overblik, så de mange beslutninger der løbende skal træffes, bliver nemmere. Du skal være tryg ved, at vi tager situationen meget alvorligt og fokuserer på, hvordan vi kan skabe de bedste rammer Begravelsen skal naturligvis være helt i den afdødes ånd.

Vi vil sørge for en værdig og respektfuld bisættelse i Ikast

Til en begravelse afsluttes ceremonien ved gravstedet, men ved en bisættelse afsluttes den først ved, at kisten bliver kørt væk. Det hænder dog også, at familien tager afsked med kisten i kirken. Dette for ikke at se afdøde blive kørt bort. Det kan gøres meget fint ved at familie og venner passerer kisten og hver ligger en blomst på kisten, for derefter at forlade kirken.

Som din lokale bedemand i Ikast hjælper vi blandt andet med at tage stilling til hvilken kirke, præst, kiste og urne. Hertil kommer blomsterpyntning af kiste og kirke samt afskedsblomster og placering af alle blomsterne efter begravelsesceremonien.

Derudover står vi til rådighed under hele processen og hjælper de pårørende fra start til slut. Der er mange praktiske opgaver, der skal tages stilling til op til bisættelsen.

Vi hjælper derfor med alle beslutninger og opgaver og vejleder løbende, så du som pårørende kan få en smuk og tryg afsked med den afdøde. Vent derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for råd eller flere informationer om, hvad vi kan tilbyde. Vi kører i hele Ikast og kan komme ud til jer i forbindelse med både begravelse og bisættelse.

Det betyder meget for os, at gennemsigtighed er et vigtigt nøgleord i virksomheden og gennem hele processen. Det betyder hos os, at diverse ydelser som fx blomster, mindesamvær, gravsten o. lign. ikke går ind over vores fakturering. Disse ydelser og tjenester faktureres direkte fra forhandleren, som fx blomsterhandleren. Dette er for at sikre, at det for jer er tydeligt at se, hvad I har bestilt og hvad der betales for.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

 
 

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7