Din lokale
bedemand i Brørup

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Din lokale bedemand i Brørup

Du kan bestille online og spare 1000 kr.

Vi er behjælpelig med alt ifm. begravelse og bisættelse i Brørup

Vi kan være behjælpelige med alt fra valg af kiste eller urne til gravsted, gravsten og evt. lokaler til et efterfølgende arrangement. Vi kan også assistere ved borgerlig begravelse, hvis der ønskes en afsked uden kirke og præst.

Sammen skaber vi et overblik over forløbet gennem en personlig samtale. Denne samtale kan foregå i jeres hjem, hos os eller over telefonen, alt efter hvad I foretrækker. Gennemsigtighed i alle vores ydelser og priser er et grundprincip hos os, og vi tilbyder derfor også at fastsætte prisen allerede ved den personlige samtale, hvis I ønsker et fuldt overblik.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

Bedemand Heick og Larsen i Brørup

Bedemand med indgående kendskab til Brørup

Søger I en bedemand, der har et godt kendskab til Brørup? Vi har tidligere været meget i Brørup som Søgaards Bedemandsforretning. Vi kender derfor byen, præsterne og kirkerne rigtig godt, og vi er glade for at være tilbage i området. Når I vælger os, gør vi alt for at gøre den svære tid lidt mere overskuelig, så vi sammen kan give jeres kære en værdig afsked.

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7