Bedemand Brørup

Du kan også nemt bestille
online og spare 1000 kr.

Vi er behjælpelig med alt ifm. begravelse og bisættelse i Brørup

Vi kan være behjælpelige med alt fra valg af kiste eller urne til gravsted, gravsten og evt. lokaler til et efterfølgende arrangement. Vi kan også assistere ved borgerlig begravelse, hvis der ønskes en afsked uden kirke og præst.

Sammen skaber vi et overblik over forløbet gennem en personlig samtale. Denne samtale kan foregå i jeres hjem, hos os eller over telefonen, alt efter hvad I foretrækker. Gennemsigtighed i alle vores ydelser og priser er et grundprincip hos os, og vi tilbyder derfor også at fastsætte prisen allerede ved den personlige samtale, hvis I ønsker et fuldt overblik.

Bedemand Brørup fordele

Der er mange fordele ved at lade en professionel og erfaren bedemand stå for begravelsen:

  • Du og de nære pårørende får personlige samtaler hele vejen igennem forløbet
  • Bedemanden sørger for at koordinere ceremonien med præst og kirke samt graver.
  • Kørslen planlægges
  • Der sørges for udarbejdelse af dødsannonce hvis det ønskes.

Desuden vil bedemanden udfylde alle de nødvenlige papirer, som en begravelse omfatter. Du får en personlig hjælp, som du kan rådføre dig med hele vejen igennem processen omkring planlægning og afholdelse af begravelsen.

Bedemand i Brørup til begravelse og bisættelse

Bedemand med indgående kendskab til Brørup

Søger I en bedemand, der har et godt kendskab til Brørup? Vi har tidligere været meget i Brørup som Søgaards Bedemandsforretning. Vi kender derfor byen, præsterne og kirkerne rigtig godt, og vi er glade for at være tilbage i området. Når I vælger os, gør vi alt for at gøre den svære tid lidt mere overskuelig, så vi sammen kan give jeres kære en værdig afsked.


Kontakt Heick og Larsen hvis I har spørgsmål

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 21 25 14 54 eller mail  kontakt@bedemandheickoglarsen.dk hvis I har spørgsmål. Vi er til at træffe døgnet rundt.

Nem online bestilling

Det er altid en svær tid og derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille en begravelse eller bisættelse.

Gå til formularen og følg trinene. Nemt og simpelt.

Døgntelefon - Ring gerne

Vi er altid klar til at hjælpe - dag, nat og weekend - åbent 24/7